luni, 2 noiembrie 2015

Despre useri

In cutia PC componentele hardware sunt foarte indignate – userul  la care au ajuns nu le respectă, a făcut  modificări de hardware și  a schimbat sursa cu una care nu asigura o alimentare suficientă ...

Placa de baza 
Procesor   
Placa video 

Placa de bază – vedeți ce ne face userul  asta , ne-a adunat pe toți  împreună  si ne-a pus o sursa 450 deW de  cand nouă ne trebuia una de     550W  . E o adevarta bătaie de joc.
Placa video - Si apoi face  scandal și loveste tastatura si dă restart  dupa  restart  dacă  nu functionez  cand  vrea sa se joace tancuri online.
Procesorul:  Pe mine de fapt ma  loveste cel mai tare- o sa ma scurtcircuitez in curand si atunci o sa se enerveze si o sa ne arunce la gunoi pe toti.
Placa de baza-   Ei si poate ne gaseste alt user mai destept si ne  ne aranjează mai potrivit și ne tratează cu respect….  Si ăsta daca era deștept ori  folosea  google si aduna toate consumurile noastre, si vedea ce-i trebuie sau intreba un specialist.  Da la multi le place sa invete pe pielea lor in loc sa foloseasca  experienta  celor pregatiti pentru asa ceva .Să întrebe un producător de surse...
Placa video pângând - voi de ajunge la gunooooooi ….nu vreau .Cine ii transmite idiotului un mesaj  ca sursa trebuie schimbată?
Placa de bază- Dacă tot dorea  sursă ieftină de ce nu a căutat la magazinul  online  de surse,  au permanent promotii  la componente și putea să ia o sursă Fortron performanta
Procesorul-  Băieți , trebuie să vă resemnați,  stiti ca specia umana este una primitiva, primii 10 ani dupa ce isi cumpara  PC  se joacă jocuri online, următorii 10 ani stau pe facebook,  si după  aia  dacă cumva  invață să facă  și  altceva  mai avem o șansă …. Iar al nostru e incepător.


Pentru incepători de la specialiști:

Sursa de alimentare   este componenta calculatorului care asigură  coborârea tensiunii de la 230V (de la priză)  la valorile de lucru ale componentelor calculatorului  și asigurarea unui curent suficient pentru funcționarea sistemului. Calitatea sursei va determina și supraviețuirea corectă a   sistemului în timp, pentru că o sursă de bună calitate protejează componentele pe care le alimentează  asigurându-le o tensiune și un curent optime pentru funcționare.


Primul criteriu după care se aleg sursele îl constituie puterea acestora. Ca sistemul să funcționeze corespunzător, sursa trebuie să facă față cerințelor sistemului. Pentru a putea estima puterea unei surse poți  să aduni consumul tuturor componentelor pe care aceasta le va alimenta. Trebuie  identificate valorile consumului pentru fiecare componentă în parte,  google ajută sau specialiștii ajuta, dacă le ceri parerea !  














Articol scris pentru Superblog 2015 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.