duminică, 25 octombrie 2015

Pregătim cadouri


Familiile mari inseamnă sărbătoriri multe si foarte multe situații în care trebuie să ai un cadou la tine.
Evenimentele vin uneori pe neașteptate și nu totdeauna ai timpul și dispoziția de a umbla prin magazine pentru a găsi ceva potrivit. Și atunci periodic colind prin magazine, reale sau virtuale si fac stocuri de obiecte care ar putea fi oferite in momentele cheie. Mai e nevoie de un ambalaj frumos cu o felicitare și  o completare ”dulce” sau  una ”tare” și gata cadoul.
Magazinul de căni  personalizate este  o sursă ideală de  astfel de cadouri.



 Cana pentru prietena de la birou cu care in fiecare dimineata pierdem 15 minute, cu cafeaua necesara și suficienta pentru a ne trezi cu totul.
La cafea  împărtășim ultimele vești care ne-au indignat, ultimele probleme de acasa, sau vorbim despre ultimul film care ne-a emoționat.
 Căni multe, culturale, le-aș ține pentru protocol, pentru invitații infatuați care pentru a se da deștepți , exclamă periodic, cine mai citește astăzi ? nimeni!  el a fost ultimul om care a făcut-o ,  în  momentul cand și-a luat licența și a închis ultima  carte din bibliografia obligatorie.







Prietenilor care au copii mici le-aș oferi cănile cu povești, e cu totul altceva să îți bei ciocolata cu lapte , sau laptele cald rotind cana și urmărind povestea desenată. Seara ar deveni un mic prilej de a te înâlni cu copiii și cu poveștile și de a coborâ liniștea peste agitația zilei care tocmai se sfârșește.














Și tot așa de la cană la cană poți vedea destinatarul , poți clădi resursa de cadouri pentru toate sărbătorile anului, pentru familie și pentru prieteni.







Articol scris pt Superblog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.